Chatering Parastase

Catering Parastase / Pomeniri:

    In “învăţătura celor doisprezece Apostoli” se spune că trebuie să săvârşim parastasele la a treia zi, la a noua, la a patruzecea şi la un an. Sfântul Isidor Felusiotul spune că se săvârşesc la a treia zi în amintirea învierii celei de a treia zi a Domnului; la a noua zi după numărul puterilor îngereşti; la a patruzecea zi potrivit obiceiului din Vechiul Testament, deoarece şi iudeii, atunci când a murit Moise l-au plâns patruzeci de zile.Despre parastasele anuale, face referire Sfântul Grigorie Teologul în cuvântul pe care 1-a rostit la înmormântarea fratelui său Chesarie: “Pe unele le-am dat şi pe altele le vom da prin cinstirile şi pomenirile ce le oferim anual”.

   Pentru organizarea de parastase /pomeni in perioadele specifice de dupa inmormantare,  serviciul nostru de chatering pentru parastase / pomeniri  va poate oferi  pachete alimentare, coliva, meniuri pentru parastase / pomeni , creearea unui meniu specific parastaselor traditionale pentru pomenirea celor ce nu mai sunt printre noi.

Oferta Noastra
– coliva, pachete alimentare, meniuri pentru pomeni, mancare traditionala.
– creearea unui meniu specific parastaselor traditionale pentru pomenirea celor ce nu mai sunt printre noi.
Asiguram la cerere livrarea comenzilor de coliva, colaci, pachete, mancare traditionala in Bucuresti si Ilfov , contra cost.

Noi cei de la colivacomnda.ro suntem alaturi de dumneavoastra si va sprijinim cu:

–         coliva, pachete alimentare, meniuri pentru pomeni, mancare traditionala.
–         creearea unui meniu specific parastaselor traditionale pentru pomenirea celor ce nu mai sunt printre noi.
Asiguram la cerere livrarea comenzilor de coliva, colaci, pachete, mancare traditionala in Bucuresti si Ilfov , contra cost.

      Colive :  Executam la comanda orice cantitate si forma de coliva in Bucuresti.
Comenzi si in regim de urgenta fara costuri suplimentare.
Pachete alimentare “de post” “de dulce” “dezlegare la peste”
Ingrediente (arpacas, nuca prajita si tocata, zahar, coaja rasa de lamaie , arome, cacao , bomboane ).

Precura , ArhangelPacchete Post

( Chatering Coliva):

Sarmale de Post,Sarmale de Dulce,Varza cu afumatura ,Fasole batuta,Fasole cu afumatura,Mancare de mazare cu pui,Mancare de mazare ,Tocanita de ciuperci,Mancare de fasole verde ,Mancare de varza,Orez cu lapte ,Clatite cu ciocolata ,Clatite cu miere si nuci,Clatite cu dulceata ,Clatite cu branza dulce si stafide“Brasovene”