Chatering
Catering Parastase / Pomeniri:
In “învăţătura celor doisprezece Apostoli” se spune că trebuie să săvârşim parastasele la a treia zi, la a noua, la a patruzecea şi la un an. Sfântul Isidor Felusiotul spune că se săvârşesc la a treia zi în amintirea învierii celei de a treia zi a Domnului; la a noua zi după numărul puterilor îngereşti; la a patruzecea zi potrivit obiceiului din Vechiul Testament, deoarece şi iudeii, atunci când a murit Moise l-au plâns patruzeci de zile.Despre parastasele anuale, face referire Sfântul Grigorie Teologul în cuvântul pe care 1-a rostit la înmormântarea fratelui său Chesarie: “Pe unele le-am dat şi pe altele le vom da prin cinstirile şi pomenirile ce le oferim anual”.Pentru organizarea de parastase /pomeni in perioadele specifice de dupa inmormantare, serviciul nostru de chatering pentru parastase / pomeniri va poate oferi pachete alimentare, coliva, meniuri pentru parastase / pomeni , creearea unui meniu specific parastaselor traditionale pentru pomenirea celor ce nu mai sunt printre noi.
Mancare Traditionala
Sarmale de Post – 1,5 ron/buc
Sarmale de Dulce – 2 ron/buc
Comanda minima 50 bucati
Varza cu afumatura (2 kg) – 50 lei
6 – 8 portii
Fasole batuta (1.5 kg) – 35 lei
6 – 8 portii
Fasole cu afumatura (2 kg) – 48 lei
6 – 8 portii
Snitel de pui (1 kg) – 45 lei
6 – 8 portii
Mancare de mazare cu pui (1.5 kg) – 43 lei
4 – 5 portii
Mancare de mazare (1.5 kg) – 38 lei
6 – 8 portii
Tocanita de ciuperci (1.5 kg) – 38 lei
6 – 8 portii
Mancare de fasole verde (1.5 kg) – 35 lei
6 – 8 portii
Mancare de varza (1.5 kg) – 30 lei
6 – 8 portii
Orez cu lapte (2 kg) – 40 lei
Clatite cu ciocolata (20 bucati) – 30 lei
Clatite cu miere si nuci (20 bucati) – 35 lei
Clatite cu dulceata (20 bucati) – 28 lei